Що приготувати з кабачків? Грецькі котлети з кабачків зі сметаною. Швидко і смачно!

Що приготувати з кабачків? Грецькі котлети з кабачків зі сметаною. Швидко і смачно!
Що приготувати з кабачків? Грецькі котлети з кабачків зі сметаною. Швидко і смачно!

Інгредієнти:

  • очищені кабачки – 800 г;
  • яйця – 2 білки;
  • батон – 3 шматочки;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль, перець, часник;
  • олія, сметана.

Процес приготування:

  1. Почистьте кабачок від шкірки, для цих котлет підійде навіть перестиглий кабачок. Батон необхідно подрібнити в дрібну крихту за допомогою блендера.
  2. М’якуш кабачка натріть на дрібній тертці. Додайте солі і перцю, перемішайте і залиште на 15 хвилин. Можна накрити кришкою.
  3. Після цього відкиньте кабачки на друшляк, щоб прибрати зайву вологу. Руками зробіть маленькі грудочки і спробуйте віджати ще раз сік.
  4. Відокремте білок від жовтка, нам знадобитися тільки білок. Жовток дасть зайву вологу, а в цьому рецепті вона буде зайвою.
  5. Змішайте кабачкову масу з батоном, додайте часник (краще взяти сухий), цибулю, перемішайте і додайте туди 2 білки. Перемішайте руками і дайте постояти 5 хвилин.
  6. На розігрітій сковорідці обсмажте котлетки на олії 10 хвилин з двох сторін без кришки. Подавайте зі сметаною.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!