
Як просто приготувати печериці? 4 рецепти на кожен день. Найсмачніші запечені грибочки в духовці, ароматний суп, шикарна запіканка з млинців із печерицями та оригінальні рибні рулетики з грибами. Всі страви дуже смачні та нескладні у приготуванні. РЕКОМЕНДУЮ!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1. Запечені печериці у духовці
- печериці (великі або середні) – 1 кг
- вершкове масло – 70 г
- лимонний сік – 2 ст. л.
- олія – 1 ст. л.
- сушений часник – 1 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- петрушка – невеликий пучок
2. Суп із грибами та фаршем
- вода – 3 л
- фарш – 400 г
- печериці – 300 г
- картопля – 300 г
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- рис – 1/2 скл.
- зелень – невеликий пучок
- сіль – 1 ст. л.
- перець чорний мелений – на смак
- лавровий лист – 1 шт.
3. Рулетики зі скумбрії з грибною начинкою
- скумбрія свіжоморожена (невелика) – 2 шт.
- печериці – 150 г
- сир – 80 г
- часник – 2 зубчики
- сіль – за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
- олія – для смаження
4. ПИРІГ з млинців з грибами
Інгредієнти:
Млинці:
- молоко – 750 мл
- борошно – 300 г
- яйця – 2 шт.
- олія – 2 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- сіль – 1/2 ч. л.
Начинка:
- печериці – 600 г
- вершки 10% – 200 мл
- цибуля – 1 шт.
- борошно – 1 ст. л.
- сіль – на смак перець
- чорний мелений – на смак
Заливка:
- яйця – 3 шт.
- молоко – 150 мл
Відео з детальними рецептами приготування: