Щоб капуста вийшла смачною, хрусткою і біленькою — сімейний рецепт квашеної капусти! В які дні найкраще квасити капусту?

Щоб капуста вийшла смачною, хрусткою і біленькою — сімейний рецепт квашеної капусти! В які дні найкраще квасити капусту?
Щоб капуста вийшла смачною, хрусткою і біленькою — сімейний рецепт квашеної капусти! В які дні найкраще квасити капусту?

На календарі – жовтень, і саме час квасити капусту. Рецептів квашення – дуже багато.

Але, виявляється, щоб капуста вийшла смачна, соковита і хрумка, є певні кулінарні секрети.

Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг
  • морква – 1 шт.
  • вода кип’ячена – 1 л
  • сіль – 1 ст.л.

Процес приготування: