
Інгредієнти:
- свинина – 1 кг;
- цибуля – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- сіль, перець, спеції за смаком;
- сир домашній, 200 г
Рецепт приготування:
- Цибулю нарізаємо кубиками, солимо, перчимо та злегка підсмажуємо.
- М’ясо і цибулю перекручуємо на м’ясорубці і заправляємо сіллю, перцем, спеціями для котлет і додаємо яйце. Перемішуємо.
- Додаємо сир, він повинен бути жирним, не сухим, щоб котлети вийшли соковитими і м’якими.
- Фарш добре вимішуємо і відбиваємо.
- Вологими руками формуємо котлети і обсмажуємо їх на олії з двох боків до золотистої скоринки, або запікаємо в духовці. Завдяки сиру, котлети вийдуть соковитими. Смачного!
Щоб котлети вийшли м’якими та соковитими, додайте цей інгредієнт у фарш!