Щоб котлети вийшли соковитими і м’якими, додайте цей інгредієнт у фарш!

Щоб котлети вийшли м'якими та соковитими, додайте цей інгредієнт у фарш!
Щоб котлети вийшли м'якими та соковитими, додайте цей інгредієнт у фарш!

Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • сир домашній, 200 г

Рецепт приготування:

  1. Цибулю нарізаємо кубиками, солимо, перчимо та злегка підсмажуємо.
  2. М’ясо і цибулю перекручуємо на м’ясорубці і заправляємо сіллю, перцем, спеціями для котлет і додаємо яйце. Перемішуємо.
  3. Додаємо сир, він повинен бути жирним, не сухим, щоб котлети вийшли соковитими і м’якими.
  4. Фарш добре вимішуємо і відбиваємо.
  5. Вологими руками формуємо котлети і обсмажуємо їх на олії з двох боків до золотистої скоринки, або запікаємо в духовці. Завдяки сиру, котлети вийдуть соковитими. Смачного!

    Щоб котлети вийшли м'якими та соковитими, додайте цей інгредієнт у фарш!
    Щоб котлети вийшли м’якими та соковитими, додайте цей інгредієнт у фарш!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!