ШОКОЛАДНО-БАНАНОВИЙ РУЛЕТ БЕЗ БОРОШНА — смакота за 20 хвилин!

Шоколадний рулет БЕЗ БОРОШНА з сирною начинкою і бананом — смакота за 20 хвилин
Шоколадний рулет БЕЗ БОРОШНА з сирною начинкою і бананом — смакота за 20 хвилин

Насичений шоколадний смак, ніжний крем на основі кисломолочного сиру і банани. Дуже смачно!

Головне, обирайте якісне, темне какао!

ШОКОЛАДНО-БАНАНОВИЙ РУЛЕТ БЕЗ БОРОШНА

Бісквіт:

  • 3 яйця
  • 70 г цукрової пудри
  • 45 г какао
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі

Крем:

  • 250 г кисломолочного сиру
  • 75 г м‘якого масла
  • 45 г цукрової пудри
  • цедра 1/2 лимона
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 2 банани

Рецепт приготування:

  1. Бісквіт: яйця добре збити з цукровою пудрою (приблизно 7-10 хв).
  2. Добавити какао, розпушувач, перемішати. Тісто перелити на деко від духовки (24*33 см), застелене папером для випічки, розрівняти.
  3. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 12-14 хв.
  4. Гарячий корж звернути рулетом (разом з пергаментом), охолодити.
  5. Крем: всі інградієнти (крім бананів) з‘єднати, та збити погружним блендером. На остиглий корж викласти крем, розрівняти, на один край покласти банани, звернути рулетом. Загорнути у харчову плівку, та поставити у холодильник на 1-2 години. (можна на ніч).
  6. За бажанням, прикрасити цукровою пудрою, полити шоколадом, ягодами. Смачного!

    Шоколадний рулет БЕЗ БОРОШНА з сирною начинкою і бананом — смакота за 20 хвилин
    Шоколадний рулет БЕЗ БОРОШНА з сирною начинкою і бананом — смакота за 20 хвилин
 Підпишіться на Коліжанку в Telegram