
Насичений шоколадний смак, ніжний крем на основі кисломолочного сиру і банани. Дуже смачно!
Головне, обирайте якісне, темне какао!
ШОКОЛАДНО-БАНАНОВИЙ РУЛЕТ БЕЗ БОРОШНА
Бісквіт:
- 3 яйця
- 70 г цукрової пудри
- 45 г какао
- 0,5 ч.л. розпушувача
- дрібка солі
Крем:
- 250 г кисломолочного сиру
- 75 г м‘якого масла
- 45 г цукрової пудри
- цедра 1/2 лимона
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 2 банани
Рецепт приготування:
- Бісквіт: яйця добре збити з цукровою пудрою (приблизно 7-10 хв).
- Добавити какао, розпушувач, перемішати. Тісто перелити на деко від духовки (24*33 см), застелене папером для випічки, розрівняти.
- Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 12-14 хв.
- Гарячий корж звернути рулетом (разом з пергаментом), охолодити.
- Крем: всі інградієнти (крім бананів) з‘єднати, та збити погружним блендером. На остиглий корж викласти крем, розрівняти, на один край покласти банани, звернути рулетом. Загорнути у харчову плівку, та поставити у холодильник на 1-2 години. (можна на ніч).
- За бажанням, прикрасити цукровою пудрою, полити шоколадом, ягодами. Смачного!
Шоколадний рулет БЕЗ БОРОШНА з сирною начинкою і бананом — смакота за 20 хвилин