
Дуже швидка і бюджетна вечеря. Подавати можна з будь-яким гарніром – з кашею, макаронами, картоплею. Цієї порції вистачає, щоб нагодувати всю сім’ю. Часу потрібно зовсім не багато, а виходить дуже смачно.
Продукти:
- 250 г капусти;
- 1 ст. вареного рису;
- 250 г фаршу;
- 1 морквина;
- 1 цибулина;
- 2 ст. л. томатної пасти;
- 1 ст. л. сметани;
- 100 мл води;
- сіль;
- перець.
Як готувати:
- Капусту тонко шаткуємо.
- Рис відварюємо до напівготовності.
- Додаємо сіль, перець.
- Все перемішуємо.
- Формуємо тефтелі.
- Цибулю нарізаємо на кубики, моркву тремо на грубій тертці.
- Обсмажуємо цибулю до прозорості.
- Додаємо моркву.
- Додаємо томатну пасту, сметану.
- Викладаємо у сковороду тефтелі.
- Готуємо 15 хвилин під закритою кришкою.
- Перед подачею посипаємо зеленню.