Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!

Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!
Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!

Якщо сім’я відмовляється від ваших кабачковий частувань , запропонуйте їм дещо незвичайне. Наше оригінальне блюдо поєднує в собі і м’ясо, і овочі. Крім того, яловичий фарш без проблем можна замінити будь-яким іншим. Наприклад, курячим. Вийде так само смачно!

Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • фарш (яловичий або курячий) – 300 г
  • борошно цільнозернове – 100 г
  • часник – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • молоко – 80-100 мл

Рецепт приготування:

  1. Очистіть і натріть великий кабачок на крупній тертці. Додайте трохи солі і залиште на 15 хвилин. Сіль витягне всю зайву вологу з кабачків.
  2. Подрібніть цибулю і часник. Додайте їх в фарш і перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажуйте фарш протягом 10 хвилин.
  3. Готовий фарш викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
  4. Відіжміть м’якоть кабачка. Для тіста змішайте кабачок з яйцями і просіяним цільнозерновим борошном. Щоб тісто було більш рідким, додайте молоко.
  5. Сковороду з антипригарним покриттям протріть серветкою, змоченою в рослинній олії.
  6. Далі викладіть на сковороду тісто, на нього трохи фаршу, а потім знову шар тіста. Обсмажуйте біляші до золотистої скоринки з двох сторін.

    Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!
    Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!