
Якщо сім’я відмовляється від ваших кабачковий частувань , запропонуйте їм дещо незвичайне. Наше оригінальне блюдо поєднує в собі і м’ясо, і овочі. Крім того, яловичий фарш без проблем можна замінити будь-яким іншим. Наприклад, курячим. Вийде так само смачно!
Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- яйце – 2 шт.
- фарш (яловичий або курячий) – 300 г
- борошно цільнозернове – 100 г
- часник – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
- молоко – 80-100 мл
Рецепт приготування:
- Очистіть і натріть великий кабачок на крупній тертці. Додайте трохи солі і залиште на 15 хвилин. Сіль витягне всю зайву вологу з кабачків.
- Подрібніть цибулю і часник. Додайте їх в фарш і перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажуйте фарш протягом 10 хвилин.
- Готовий фарш викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
- Відіжміть м’якоть кабачка. Для тіста змішайте кабачок з яйцями і просіяним цільнозерновим борошном. Щоб тісто було більш рідким, додайте молоко.
- Сковороду з антипригарним покриттям протріть серветкою, змоченою в рослинній олії.
- Далі викладіть на сковороду тісто, на нього трохи фаршу, а потім знову шар тіста. Обсмажуйте біляші до золотистої скоринки з двох сторін.
Швидкі біляші з кабачкового тіста — низькокалорійні та дуже смачні!