
Рецепт швидких помідорів по-корейськи
Інгредієнти:
- помідор – 2 кг
- болгарський перець – 5 шт.
- перець чилі – 0,5 шт.
- часник – 5 зуб.
- морква – 4 шт.
- оцет – 100 мл
- кріп, петрушка, кінза – за смаком
- сіль – 2 ст.л.
- цукор – 100 г
- олія – 100 мл
Покроковий рецепт приготування:
- Для цього рецепта підійдуть зрілі, але не переспілі помідори. Найкраще вибирати сорт «сливу». Промийте і розріжте їх навпіл.
Рецепт швидких помідорів по-корейськи - Очищену моркву пропустіть через м’ясорубку (або подрібнити блендером) разом з болгарським перцем і часником. У кашку додайте сіль і цукор, залиште до повного розчинення.
- Гострий перець перетріть, додайте 1 ст. л. до моркви і перцю, влийте оцет і олію. Перемішайте. Дрібно наріжте зелень.
- Викладайте помідори, зелень і маринад в наступній послідовності: спочатку шар помідорів, потім кашку, зверху – зелень. І так до самого верху кожної банки, поки не закінчаться інгредієнти.
Швидкі помідори по-корейськи - На зиму можна стерилізувати банки з помідорами в окропі протягом 15 хвилин, потім закатати, укутати в тканину і залишити до повного охолодження. Або поставити в холодильник на добу, а потім смакувати!
Швидкі помідори по-корейськи