Сказали приготувати ще три порції. Вся сім’я в захваті від цього салату “Баклажани, як гриби”

Інгредієнти:

  • баклажани – 3 кг
  • цибуля – 1 кг
  • майонез – 400 г
  • грибна приправа – 50 г
  • дрібка солі
  • олія – 200 мл – для смаження

Процес приготування:

  1. Баклажани промиваємо і ріжемо шматочками, цибулю – кубиками.
  2. Заливаємо баклажани водою з дрібкою солі.
  3. Доводимо до кипіння, варимо 3 хвилини, зливаємо через сито і віджимаємо.
  4. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору.
  5. Баклажани також обсмажуємо порційно до рум’яності.
  6. Змішуємо цибулю з баклажанами, грибною приправою, сіллю і перцем, майонезом.
  7. Розкладаємо салат в чисті та сухі банки. Накриваємо кришками і стерилізуємо 15 хвилин.
  8. Закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо до охолодження. Зберігаємо  в прохолодному місці.