Склянка ГРЕЧКИ і фарш: просто і дуже смачно! Вечеря для всієї сім’ї!

Склянка ГРЕЧКИ і фарш: просто і дуже смачно! Вечеря для всієї сім'ї!
Склянка ГРЕЧКИ і фарш: просто і дуже смачно! Вечеря для всієї сім'ї!

Гречка з м’ясними кульками. Просто обожнюю її готувати на вечерю чи обід, нічого складного, а смак завжди просто неймовірний. Всі залишаються завжди ситі і задоволені!

Інгредієнти:

  • Гречка – 300 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Вода – 300 мл
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Томатна паста – 1 ст.л.

Для м’ясних кульок:

  • Фарш – 400-500 г
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сметана -1 ст.л.
  • Чорний перець – за смаком

Процес приготування:

  1. Змішуємо в глибокій мисці фарш, дрібно нарізану цибулину, 2 зубчики часнику, столову ложку сметани, половину чайної ложки солі і чорний перець. Формуйте кульки невеликих розмірів.
  2. Промиваємо гречку і заливаємо її окропом. Ми залишаємо на пів години. Тим часом обсмажуємо на сковороді дрібно нарізану цибулю і натерту на тертці моркву з додаванням томатної пасти. Заливаємо на сковороду 300 мілілітрів води, додаємо сметани і перцю, перемішуємо і відразу знімаємо з вогню.

     

  3. Тепер викладаємо у форму для запікання гречку першим шаром, на неї викладаємо овочеву засмажку, а зверху розподіляємо м’ясні кульки. Знову поливаємо засмажкою, ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!