
Інгредієнти:
- гречка варена, 1 скл.;
- картопля, 3-4 шт.;
- цибуля, 1 шт.;
- яйце, 1 шт.;
- часник, 3 зубчики;
- сіль, перець і спеції, на ваш смак;
- сухарі панірувальні, олія.
Процес приготування:
- Відварюємо гречку і картоплю.
- Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії до готовності.
- Картопляю перетворюємо в пюре, змішуємо з гречкою, яйцем, часником подрібненим, сіллю, перцем та спеціями на ваш смак.
- Формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо з двох сторін.
- Готові гречаники викладаємо на паперові рушники.
Можна приготувати смачний соус до гречаних котлет: