Склянка кефіру і маленький шматочок сиру! Готується швидко і виходить завжди смачно

Інгредієнти:

  • кефір, 200 мл;
  • сода і сіль по 0.5 ч.л;
  • цукор, 1 ч.л.;
  • олія, 2 ст.л.;
  • сир, 120 г;
  • борошно, 250 г

Процес приготування:

  1. Кефір змішуємо з содою і залишаємо на 5 хвилин.
  2. Вливаємо олію, сіль і цукор, тертий на дрібній тертці сир, перемішуємо.
  3. Борошно просіваємо і частинами всипаємо в масу, вимішуємо тісто.
  4. Робочу поверхню посипаємо борошном, викладаємо тісто, ділимо на 2 частини і кожну скачуємо в ковбаску, загортаємо їх плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
  5. Ріжемо ковбаску на кружальця, товщиною 1 см, викладаємо на застелене пергаментом деко.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо печиво 20 хвилин.