Склянка води і манка: не втомлююся готувати. Хліб на сковороді.

Склянка води і мака: не втомлююся готувати. Хліб на сковороді.
Склянка води і мака: не втомлююся готувати. Хліб на сковороді.

Незвичайний рецепт хліба на сковороді. Виходить  він дуже смачний і ароматний. Вашим рідним точно сподобається!

Продукти:

  • 200 мл теплої води;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. солі;
  • 0,5 ч. л. сухих дріжджів;
  • 200 г  манки;
  • 150 г  борошна;
  • олія;
  • маргарин.

Як готувати:

  1. У миску вливаємо теплу воду, додаємо сухі дріжджі, сіль, цукор.
  2. Добре перемішуємо, додаємо кілька ложок манки. Найкраще просіяти через сито.
  3. Додаємо кілька ложок просіяного борошна, все перемішуємо.
  4. Залишаємо на деякий час.
  5. Додаємо решту борошна, олію.
  6. Залишаємо в теплому місці на годину.
  7. Сковорідку змащуємо маргарином, посипаємо манкою.
  8. Формуємо корж, викладаємо на сковорідку, закриваємо плівкою.
  9. Залишаємо на 15 хвилин у теплому місці.
  10. Випікаємо на слабкому вогні, під кришкою приблизно по 15 хвилин з кожної сторони.