fbpx

Скумбрія в гірчичному соусі: просто тане в роті

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не оцінив)
Loading...
Скумбрія в гірчичному соусі: просто тане в роті
Скумбрія в гірчичному соусі: просто тане в роті

Риба виходить дуже смачною, соковитою і не сухою, і просто тане в роті. Готується дуже легко і дуже швидко. Спробуйте приготувати!

Для приготування скумбрії, запеченої в гірчичному соусі, знадобиться:

  • скумбрія – 2 рибки.
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • майонез – 2 ст. л.
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • гірчиця – 2 ст. л.
  • зелень для подачі.

Як приготувати:

  1. Скумбрію очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки.
  2. Очищену цибулю нарізати півкільцями.
  3. Для приготування соусу змішати майонез, соєвий соус і гірчицю (сіль додавати не треба), маса має вийти однорідною.
  4. До скумбрії додати цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішати і залишити маринуватися хвилин на 20-30.
  5. Замариновану скумбрію разом з цибулею перекласти у форму для запікання.
  6. Запікати рибу в розігрітій духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум’янцю.
  7. Дуже смачну і ніжну скумбрію, запечену в гірчичному соусі, подавати зі свіжою зеленню і вашим улюбленим гарніром.

Приємного апетиту і гарного настрою!