
Інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт.
- цибуля – 2 шт.
- 2 ч.л. гірчиці
- 3 ст.л. сметани
- 1 ст.л. соєвого соусу
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Скумбрію добре помити під проточною водою, видалити нутрощі, чорну плівку і розрізати на порційні шматочки.
- Ріпчасту цибулю почистити і нарізати півкільцями.
- Змішати сметану, гірчицю, соєвий соус, сіль та перець за смаком.
- Змішати рибу та цибулю з маринадом. Відправити в холодильник на годину.
- Деко змастити олією.
- На дно викласти цибулю, зверху шматочки риби. Відправити в розігріту духовку до 180 º на 30 хвилин (до утворення золотистої скоринки).