Смачна скумбрія в банці в особливому маринаді. Такої ви ще не їли!

Смачна скумбрія в банці в особливому маринаді. Такої ви ще не їли
Смачна скумбрія в банці в особливому маринаді. Такої ви ще не їли

Скумбрія приготована в банці за цим рецептом виходить дуже соковита та неймовірно смачна. А головний секрет страви – це правильно підібраний маринад. Родина буде у захваті від такої риби!

Продукти:

  • 2-3 свіжоморожених скумбрії;
  • 0,5 скл. оцту ;
  • 0,5 скл. олії;
  •  1 ч. л. чорного меленого перцю;
  •  3 ст. л. солі;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 3-4 цибулини;
  • лавровий листок;
  •  зелень.

Як готувати:

  1. Розморозьте, почистьте, помийте скумбрію та поріжте порційними шматками.
  2. Ріпчасту цибулю почистьте від лушпиння та поріжте на півкільця.
  3. Змішайте склянку кип’яченої води з сіллю, цукром, меленим перцем, влийте олію та оцет.
  4. Викладіть шматки скумбрії в банку, перекладаючи півкільцями цибулі.
  5. Зверху покладіть лавровий листок та подрібнену зелень за бажанням.
  6. Залийте рибу приготованим раніше маринадом та притисніть, щоб він повністю покрив рибу.
  7. Залиште настоюватися годину, а потім перенесіть до холодильника.
  8. Вже через 4-5 годин можна буде поласувати смачною та ароматною скумбрією.

Рецепт дуже смачний, тому таку рибку можна навіть подати святковий стіл. Ситна і ароматна закуска піде “на ура”. Переконайтеся самі!

За матеріалами