
Скумбрія приготована в банці за цим рецептом виходить дуже соковита та неймовірно смачна. А головний секрет страви – це правильно підібраний маринад. Родина буде у захваті від такої риби!
Продукти:
- 2-3 свіжоморожених скумбрії;
- 0,5 скл. оцту ;
- 0,5 скл. олії;
- 1 ч. л. чорного меленого перцю;
- 3 ст. л. солі;
- 1 ст. л. цукру;
- 3-4 цибулини;
- лавровий листок;
- зелень.
Як готувати:
- Розморозьте, почистьте, помийте скумбрію та поріжте порційними шматками.
- Ріпчасту цибулю почистьте від лушпиння та поріжте на півкільця.
- Змішайте склянку кип’яченої води з сіллю, цукром, меленим перцем, влийте олію та оцет.
- Викладіть шматки скумбрії в банку, перекладаючи півкільцями цибулі.
- Зверху покладіть лавровий листок та подрібнену зелень за бажанням.
- Залийте рибу приготованим раніше маринадом та притисніть, щоб він повністю покрив рибу.
- Залиште настоюватися годину, а потім перенесіть до холодильника.
- Вже через 4-5 годин можна буде поласувати смачною та ароматною скумбрією.
Рецепт дуже смачний, тому таку рибку можна навіть подати святковий стіл. Ситна і ароматна закуска піде “на ура”. Переконайтеся самі!