Смачні голубці у томатно – сметанній заливці. Усі хто скуштує, просять дати рецепт

Смачні голубці у томатно – сметанній заливці. Усі хто скоштує, просять дати рецепт
Смачні голубці у томатно – сметанній заливці. Усі хто скоштує, просять дати рецепт

Приготуйте смачні голубці у томатно – сметанній заливці. Ця страва стане коронною на вашому столі. А ваші рідні залишаться задоволеними. Адже це дуже апетитно!

Продукти:

  • 1,2 кг капусти;
  • 150 г рису;
  • 1 цибулина;
  • 600 г свинини;
  • 120 мл води;
  • 100 мл олії;
  • 150 мл окропу;
  • зелень петрушки;
  • 1 ч. л. солі;
  • чорний мелений перець.

Для соусу:

  • 3 ч. л.цукру;
  • 700 мл води;
  • 200 г томатної пасти;
  • 200 мл сметани;
  • 2 ст. л. борошна;
  • сіль;
  • чорний мелений перець.

Як готувати:

  1. Зваріть рисову кашу, залишіть охолоджуватись.Цибулю наріжте невеликим квадратиком та обсмажте на пательні.
  2. Розділіть капусту на листки. У каструлю налийте воду, закип’ятіть та опустіть у неї качан. Після цього листя поступово буде відставати й ви з легкістю його знімете.
  3. Перекрутіть м’ясо за допомогою м’ясорубки на фарш.
  4. Наріжте дрібно петрушку.
  5. Змішайте фарш, воду, рис, петрушку, цибулю та спеції.
  6. Всередину листа покладіть фарш та закрутіть голубці.
  7. Готові голубці обсмажте трохи на пательні.
  8. Складіть їх у форму для випікання.
  9. На сухій пательні обсмажте борошно. Додайте сметану та томатну пасту. Не забувайте постійно перемішувати суміш.
  10. Додайте борошно, спеції та воду, перемішайте до однорідності. Почекайте, поки суміш закипить.
  11. Заправку вилийте у форму та випікайте голубці у духовці  півгодини, при температурі 180 градусів.

Виходить дуже смачно і ситно. Зберігайте рецепт і діліться з друзями!

За матеріалами.