Інгредієнти:
- масло вершкове – 250 г
- яйце – 4 шт.
- цукор – 3 ст.л.
- дріжджі сухі – 10 г
- борошно – 4 ст.
- молоко тепле – 1 ст.
- начинка (цукор, джем, варення, мак)
Приготування:
- Розвести дріжджі в теплому молоці з 3 ст.л. цукру, дати трішки піднятися.
- Масло розтопити, додати в молоко.
- Додати злегка збиті яйця та борошно.
- Замісити м’яке тісто. Розділити тісто на 4 частини, кожну рокачати в круг, поділити на трикутники та додати начинку.
- Помістити рогалики на деко та дати постояти в теплому місці, щоб піднялися.
- Випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, 15-20 хвилин.
- Готові рогалики зверху можна присипати цукровою пудрою. Смачного!