Смачніше голубців! Кабачки з фаршем в духовці: швидка і смачна вечеря з кабачків

Смачніше голубців! Кабачки з фаршем в духовці: швидка і смачна вечеря з кабачків
Смачніше голубців! Кабачки з фаршем в духовці: швидка і смачна вечеря з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • фарш – 500 г;
  • помідори – 4 шт.;
  • сметана, 150 мл;
  • сир – 100 г;
  • часник – на (свій) смак;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вода, 50 мл.

Процес приготування:

  1. Кабачки краще брати молоді, не найбільші. Ріжемо кружальцями помідори та кабачки.
  2. Фарш заправляємо сіллю і перцем, спеціями на свій смак і можна ще потерти трохи сиру. Додаємо подрібнену зелень і часник.
  3. З фаршу формуємо невеличкі кульки.
  4. На кабачок кладемо кульку фаршу, накриваємо помідором і викладаємо у форму для запікання.
  5. Тертий сир змішуємо з водою, сіллю і перцем, сметаною, спеціями і зеленню.
  6. Заливаємо кабачки цієї заливкою.
  7. Ставимо страву в розігріту духовку до 180 градусів на 50 хвилин.
  8. Посипати зверху натертим сиром і відправити в духовку ще на 10-15 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!