Смачніше, ніж в рукаві. Новий спосіб приготування скумбрії

Смачніше, ніж в рукаві. Новий посіб приготування скумбрії
Смачніше, ніж в рукаві. Новий спосіб приготування скумбрії

За цим рецептом рибка виходить смачна і дуже апетитна. Її навіть можна подавати на святковий стіл, адже страва має пікантні нотки. І виглядає досить ефектно!

Продукти:

  • 1 літрова банка;
  • 1 скумбрія;
  • 1 цибулина;
  • 2 морквини;
  • перець горошком;
  • сіль, перець;
  • олія.

Як готувати:

  1. Рибу миємо, чистимо.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву – тонкими кільцями.
  3. У суху чисту банку викладаємо чорний перець горошком, цибулю, шматочки риби, моркву.
  4. Чергуємо шари: овочі –риба – овочі, солимо і перчимо.
  5. Додаємо олію.
  6. Верх банки закриваємо фольгою.
  7. Банку ставимо у холодну духовку.
  8. Готуємо 40 хвилин при температурі 180 С.