Смачнішу печінку ви ще не готували. М’яка, соковита і не потрібно смажити!

Смачнішу печінку ви ще не готували. М’яка, соковита і не потрібно смажити!
Смачнішу печінку ви ще не готували. М’яка, соковита і не потрібно смажити!

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля (велика) – 2 шт.
  • Будь-яка печінка – 600 г
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

  1. Для цього рецепту можна вибрати печінку на ваш смак — свинна, куряча, яловича. Наріжте печінку невеличкими пластинами, не більше 1 см завтовшки.
  2. Потрібно почистити цибулю та нарізати її невеличкими півкільцями. Можна її трішки пом’яти, щоб вона пустила сік.
  3. Беремо печінку та цибулю і перекладаємо в будь-яку посудину. Солимо та перчимо. Якщо ви любите приправи, то можете обов’язково їх сюди додати. Все ретельно перемішуємо.
  4. Викладаємо на фольгу нашу печінку і загортаємо краї. А потім перекладаємо її у нашу форму для запікання. Попередньо розігріваємо духовку до 180 градусів. Печінку запікаємо близько 15-40 хвилин ( в залежності від того, яку печінку ви обрали).
  5. Печінка за цим рецептом завжди виходить смачною і ніжною. Спробуйте! Смачного!
Смачнішу печінку ви ще не готували. М’яка, соковита і не потрібно смажити!
Смачнішу печінку ви ще не готували. М’яка, соковита і не потрібно смажити!

За матеріалами