
Інгредієнти:
- кабачки – 2-3 шт. (700 г)
- сік лимона – 3-4 ст.л.
- сіль – на (свій) смак (близько 1 ч.л.)
- цукор -1 ч.л.
- часник – 3 зуб.
- кріп – на (свій) смак (або кінза)
- петрушка – на (свій) смак
- олія для смаження
Процес приготування:
- Кабачки ріжемо на дві частини, потім на пластини. Тонко різати не потрібно, близько 0.7 см.
- Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
- Подрібнюємо зелень, часник і змішуємо з лимонним соком і сіллю.
- Пересипаємо кожен шар кабачків зеленню з соком лимона.
- Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
- Закуска виходить свіжої, ароматною. Якщо не любите багато олії в кабачках, тоді можна запекти в духовці, просто скропивши кожну скибочку олією.
Смачного!