Смачніших ви ще не їли! Кабачки “ОСОБЛИВІ” – вже так готують всі мої знайомі

Смачніших ви ще не їли! Кабачки "ОСОБЛИВІ" - вже так готують всі мої знайомі
Смачніших ви ще не їли! Кабачки "ОСОБЛИВІ" - вже так готують всі мої знайомі

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт. (700 г)
  • сік лимона – 3-4 ст.л.
  • сіль – на (свій) смак (близько 1 ч.л.)
  • цукор -1 ч.л.
  • часник – 3 зуб.
  • кріп – на (свій) смак (або кінза)
  • петрушка – на (свій) смак
  • олія для смаження

Процес приготування:

  1. Кабачки ріжемо на дві частини, потім на пластини. Тонко різати не потрібно, близько 0.7 см.
  2. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
  3. Подрібнюємо зелень, часник і змішуємо з лимонним соком і сіллю.
  4. Пересипаємо кожен шар кабачків зеленню з соком лимона.
  5. Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
  6. Закуска виходить свіжої, ароматною. Якщо не любите багато олії в кабачках, тоді можна запекти в духовці, просто скропивши кожну скибочку олією.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!