
Рулет з фаршу з сиром «Хвилинка» – ситна і дуже оригінальна страва. Вона виручить, коли хочеться чогось смачненького, а в холодильнику – стандартний набір продуктів.
Продукти:
- 500 г фаршу;
- 1 цибуля;
- 1/3 ч. л. сушеного часнику;
- 1/3 ч. л. базиліку;
- ½ ч.л. приправи для м`яса;
- 150 г сиру;
- 1 яйце.
Для кляру:
- 250 мл молока;
- 2 яйця.
Як готувати:
- Беремо фарш (можна брати змішаний), додаємо подрібнену цибулю, спеції.
- Додаємо 1 яйце, добре відбиваємо.
- Розкладаємо харчову плівку, викладаємо тонкий шаром фарш.
- Зверху посипаємо сиром.
- Акуратно згортаємо в рулет.
- Ставимо рулет у морозильну камеру на 3-4 години.
- Розбиваємо яйце, додаємо молоко, спеції, ароматні трави, просіяну муку.
- Нарізаємо рулет на порційні шматки.
- Кожен шматок обвалюємо у клярі, викладаємо на сковороду.
- Обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору.
- Викладаємо на паперові рушнички, щоб вони ввібрали зайвий жир.
Рулет з фаршу – універсальна страва. Його можна заморозити, а коли потрібно швидко приготувати щось смачненьке, порізати і обсмажити.
Зберігайте рецепт і діліться з друзями!