
Інгредієнти:
- буряк і яблука – по 2 шт.;
- куряча грудка, 1 шт.;
- чорнослив, 5 шт.;
- курага, 10 шт.;
- яблучний оцет, 2 – 3 ст.л.;
- майонез, 4-5 ст.л.;
- гірчиця, 1 ст.л.;
- часник, 2 зубчики;
- олія, 2 ст.л.;
- сіль, перець, зелень.
Процес приготування:
- М’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями.
- Відварюємо буряк і охолоджуємо. Ріжемо тонкою соломкою.
- Чорнослив і курагу ріжемо шматочками.
- Змішуємо буряк з сухофруктами.
- М’ясо ріжемо соломкою і додаємо в салат.
- Яблуко чистимо від шкірки і також ріжемо соломкою, скроплюємо яблучним оцтом або соком лимона і змішуємо з іншими інгредієнтами.
- Часник подрібнюємо ножем: щоб не було сильного запаху, видаліть серединку часнику.
- Заправляємо салат майонезом, перемішуємо.Смачного!