
Інгредієнти:
- Кефір – 500 мл
- Борошно – 200-230 г
- Яйце – 1 шт.
- Зелена цибуля
- Сіль – ½ ч.л.
- Сода – 0,5 ч.л.
- Вершкове масло (для смаження)
Процес приготування:
- Зелену цибулю дрібно рубаємо.
- Збиваємо віночком яйце з сіллю і всипаємо соду, перемішуємо.
- Вливаємо кефір кімнатної температури і перемішуємо.
- Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо до однорідності.
- Всипаємо в тісто подрібнену зелену цибулю і зелень, перемішуємо.
- Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і виливаємо порційно тісто.
- Обсмажуємо до готовності з кожного боку на невеликому вогні.