
Інгредієнти:
- Яйця – 5 шт.
- Молоко – 250 мл
- Борошно – 1 склянка ( 250 мл)
- Помідор – 2 шт.
- Ковбаса (шинка, відварене м’ясо) – 100 г
- Зелень – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
- Сир твердий – 150 г
Рецепт приготування:
- В миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко та всипаємо борошно. Вимішуємо вінчиком до однорідності.
- З помідорів виймаємо серцевину та нарізаємо їх кубиками.
- Ковбасу (шинку) нарізаємо кубиками, зелень подрібнюємо.
- Додаємо подрібнені інгредієнти в яєчну масу, солимо та перчимо за смаком.
- Розігріту сковороду змащуємо олією та виливаємо порціями тісто. Смажимо млинець з двох сторін та посипаємо тертим сиром. Складаємо млинець вдвоє, сиром всередину.
Це дуже смачно, спробуйте! 😉