Смачний торт без духовки. Приготуєте його за 5 хвилин!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 330 г печива (“До кави”)
  • 130 г вершкового масла
  • 400 г вершкового сиру
  • 200 г вершків (33 %)
  • 100 г цукрової пудри
  • 2 чашки еспресо

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Печиво подрібніть, масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі, полийте ним печиво, добре перемішайте і більшу частину висипте у форму, притисніть добре ложкою.
  2. Збийте вершки до стійких піків та відставте.
  3. Приготуйте дві чашки еспресо.
  4. У мисці змішайте сир з цукровою пудрою та кавою до отримання однорідної суміші, додайте вершки, акуратно вмішуючи їх круговими рухами зверху вниз, вилийте крем на основу з печива, розрівняйте та висипте решту подрібненого печива, тримайте торт у холодильнику мінімум дві години, потім подавайте. Смачного!