
Інгредієнти:
- 600 г курячої печінки;
- 1 ст. л. панірувальних сухарів;
- 0,5 скл. манки;
- 100 мл молока;
- 5 шт. моркви;
- 5 цибулин;
- сіль, чорний перець, зелень.
Як готувати:
- Печінку викладіть в чашу кухонного комбайна, всипте борошно, сухарі, манку, влийте молоко, додайте сіль і перець за смаком. Перебийте масу до однорідності.
- Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Моркву натріть на тертці з великими отворами. Підготовлені овочі підсмажте окремо до готовності, потім змішайте.
- Дно і бортики форми застеліть фольгою. Першим шаром викладіть половину піджарки, утрамбуйте ложкою, сформуйте невисокі бортики. Вилийте половину печінкової маси. Повторіть шари.
- Поставте печінку на 30-40 хв. в духовку, розігріту до 170 градусів. Готову страву остудіть, вийміть з форми, прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!