Смачний закусочний торт з печінки: готується швидко, виходить ніжним та неймовірно смачним!

Смачний закусочний торт з печінки: готується швидко, виходить ніжним та неймовірно смачним!
Смачний закусочний торт з печінки: готується швидко, виходить ніжним та неймовірно смачним!

Інгредієнти:

  • 600 г курячої печінки;
  • 1 ст. л. панірувальних сухарів;
  • 0,5 скл. манки;
  • 100 мл молока;
  • 5 шт. моркви;
  • 5 цибулин;
  • сіль, чорний перець, зелень.

Як готувати:

  1. Печінку викладіть в чашу кухонного комбайна, всипте борошно, сухарі, манку, влийте молоко, додайте сіль і перець за смаком. Перебийте масу до однорідності.
  2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Моркву натріть на тертці з великими отворами. Підготовлені овочі підсмажте окремо до готовності, потім змішайте.
  3. Дно і бортики форми застеліть фольгою. Першим шаром викладіть половину піджарки, утрамбуйте ложкою, сформуйте невисокі бортики. Вилийте половину печінкової маси. Повторіть шари.
  4. Поставте печінку на 30-40 хв. в духовку, розігріту до 170 градусів. Готову страву остудіть, вийміть з форми, прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!