
Лаваш сьогодні став справжньою паличкою – виручалочкою для швидкого готування різних смаколиків. Пропонуємо один з найпростіших і смачних рецептів.
Інгредієнти:
- лаваш тонкий і довгий;
- сир, 500 г;
- фрукти (банани, персики) 2–3 шт.;
- яйця, 3 шт.;
- цукор, 80 г
Для приготування заливки необхідно :
- яйце, 1 шт.;
- цукор, 1 ст.л.;
- сметана, 2 ст.л.
Процес приготування:
- Фрукти ріжемо шматочками.
- Сир змішуємо з цукром і яйцями, вимішуємо до однорідності.
- Додаємо в сирну масу шматочки фруктів.
- Розподіляємо масу на лаваш. Загортаємо тугий рулет, загортаючи краю, щоб начинка при випіканні не витікала.
- Форму для випікання змащуємо вершковим маслом.
- Змішуємо сметану з цукром і яйцем.
- Викладаємо рулет у форму і добре змащуємо його заливкою, залишки виливаємо в форму.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо рулет близько 25-30 хвилин до рум’яності.