
Багатошаровий пиріг з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – на (свій) смак
- Перець – на (свій) смак
- Лаваш тонкий – 4 шт.
- Ковбаса – 100 г
- Сир – 100 г
- Помідор – 1 шт.
Покрокове приготування:
Збиваємо яйце і виливаємо його на сковороду, змащену вершковим маслом. Викладаємо зверху лаваш, потім шарами викладаємо ковбасу, сир, лаваш, помідор, сир, лаваш, знову ковбасу, накриваємо лавашем і заливаємо зверху збитим яйцем. Смажити під кришкою 5-7 хвилин з кожної сторони.

Піца з лаваша в мікрохвильовці
- Лаваш тонкий – 3 листи
- Сметана – 2 ст.л.
- Кетчуп – 1 ст.л.
- Сир – 50 г
- Ковбаса – 50 г
- Помідор – 1 шт.
Покрокове приготування:
- Візьміть тарілку, яка підходить під розмір мікрохвильовки. Викладіть на неї лаваш.
- Змастіть лаваш сметаною, викладіть ще один лаваш і ще раз змастіть сметаною. Зверху накрийте третім лавашем. 3
- Змастіть кетчупом і викладіть улюблену начинку. У нас це ковбаса, сир і помідори.
- Поставте тарілку з піцою в мікрохвильовку на 3 хвилини на максимальній потужності.

Трикутники з лаваша з сиром
- Сир – 300 г
- Помідор – 1 шт.
- Петрушка – 1/3 пучка
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Перець – 1/4 ч.л.
- Паприка – 1 ч.л.
- Яйце – 1 шт.
- Лаваш – 5 шт.
- Молоко – 100 мл
- Йогурт – 100 мл
- Олія – 2 ст.л.
Покрокове приготування:
- Для приготування начинки змішайте сир, помідор, петрушку, цибулю, білок одного яйця, сіль, перець і паприку.
- Лаваш наріжте на смужки близько 8-10 см шириною. Викладіть начинку і сформуйте трикутники. Загалом має вийти 11-12 трикутників.
- Для просочення змішайте молоко, йогурт або кефір, жовток і олію. Полийте трикутнички.
- Випікайте 15 хвилин при температурі 180 ° C

Конвертики з лаваша з шинкою і помідорами
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Масло вершкове – 20 г
- Сир – 30 г
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – на (свій) смак
- Перець – на (свій) смак
- Шинка – 1 скибочка
- Помідор – 2 шматочки
Покрокове приготування:
- Для початку, на сковороді розтопіть вершкове масло, промокніть лаваш у воді і покладіть на сковороду.
- Зверху додайте тертий сир, залийте збитим яйцем і розподіліть його рівномірно. Додайте сіль і перець на (свій) смак.
- Переверніть лаваш і в центр покладіть скибочки шинки і помідора.
- Загорніть начинку в конвертик з лаваша.
- Випікайте 15 хвилин при температурі 180 °.
