Смакота за 5 хвилин з 3-ох інгредієнтів. До чаю, нашвидкоруч!

Виходить дивовижний десерт до чаю, який можна приготувати з різними горіхами і навіть додати трохи сухофруктів.

Інгредієнти:

  • 350 г шоколаду (чорний або молочний на вибір)
  • 450 г згущеного молока
  • 100 г арахісу

Рецепт приготування:

  1. Очищений арахіс обсмажити на сухій сковороді. Регулярно перемішувати, щоб не підгорів. Після цього потрібно горіхи подрібнити ножем, але не занадто дрібно. Можна взяти й інші горіхи. Смачно вийде з фундуком та мигдалем.
  2. Дно і боки форми застелити пергаментним папером. Щоб пергамент добре тримався, можна його внутрішню частину і саму форму злегка змастити олією без запаху.
  3. Шоколад поламати руками на шматочки. У каструлю з товстим дном вилити згущене молоко, додати подрібнений шоколад. Поставити на середній вогонь. Періодично помішуючи, довести масу до гладкої і однорідної консистенції. Шоколад швидко топиться, тому на приготування піде близько 3-4 хвилин.
  4. Шоколадну масу зняти з вогню. Додати підготовлені горіхи і перемішати.
  5. Масу з горіхами вилити в форму, акуратно розрівняти. Десерт накрити харчовою плівкою, прибрати в холодильник на 1 годину.
  6. Коли десерт застигне, його потрібно вийняти з форми, зняти папір. Потім нарізати на невеликі порційні шматочки, як цукерки.
Смакота за 5 хвилин з 3-ох інгредієнтів. До чаю, нашвидкоруч!
Смакота за 5 хвилин з 3-ох інгредієнтів. До чаю, нашвидкоруч!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!