
Цей рецепт – справжня знахідка. Адже він виручить, коли до чаю нічого немає, а гості ось –ось будуть на порозі. Готується пиріг дуже просто, і весь процес займе лічені хвилини. А виходить дуже смачний та ароматний!
Інгредієнти:
- Борошно – 0,5 ст.
- Манна крупа – 0,5 ст.
- Цукор – 0,5 ст.
- Розпушувач – 2 ч. л.
- Кориця – 1 ч. л.
- Яблуко – 4 шт.
- Вершкове масло – 100 г
- Волоські горіхи – 3 ст. л.
- Родзинки – жменя
Приготування:
- Змішати сухі інгредієнти.
- Натерти на тертці очищені яблука.
- У форму для випічки натерти заморожене масло, зверху посипати невеликим шаром з сухих інгредієнтів.
- Викладіть шар з яблук і горіхів.
- Потім знову посипати сухою сумішшю.
- Додати другий шар з начинки і зверху посипати сухою сумішшю.
- Присипати тертим вершковим маслом.
- Відправити в духовку на 30 хвилин за температури 180 градусів.
- Посипати цукром за 5 хвилин до готовності.
- Остудити готовий пиріг.
- Присипати цукровою пудрою і листям м’яти.
Смачного!