Смажу баклажани ПО-НОВОМУ. Дуже просто, швидко і без метушні!

Смажу баклажани ПО-НОВОМУ. Дуже просто, швидко і без метушні!
Смажу баклажани ПО-НОВОМУ. Дуже просто, швидко і без метушні!

Інгредієнти:

  • 2 баклажани – (650 г)
  • 2 яйця
  • 2-3 зуб. часнику
  • 150 г фети
  • 125-150 г борошна
  • 1 ч. л. орегано
  • 1 ч. л. розпушувача
  • сіль на (свій) смак

Для соусу: натертий огірок, 1-2 зубчики часнику, кріп, сіль і густий йогурт або сметана

Процес приготування:

  1. Очищені баклажани нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо їх в глибоку миску і солимо. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, щоб виділився сік. Через 15 хвилин промиваємо шматочки водою.
  2. Перекладаємо баклажани в комбайн. Туди ж відправляється пропущений через прес часник, орегано. Подрібнюємо масу до пастоподібного стану. Відправляємо в чашу фету, яйця. Перемішуємо ще раз.
  3. Переливаємо суміш в глибоку миску. Всипаємо борошно, розпушувач. Перемішуємо тісто.
  4. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію і обсмажуємо оладки по 3-4 хвилини до рум’яності.

Готові оладки викладаємо на паперовий рушник. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!