Інгредієнти для сніданку:
- лаваш – 4 шт. (круглих)
- яйце – 3 шт.
- сіль, перець – за смаком
- ковбаса – 100 г
- сир – 120 г
- помідор – 1 шт.
- вершкове масло – 10 г
Рецепт приготування:
- Сковороду з товстим дном змастіть вершковим маслом.
- Яйця посоліть і додайте перець за смаком, перемішайте.
- Вилийте половину яєць на сковороду.
- Викладіть перший лаваш, зверху ковбасу і натертий сир, потім знову лаваш, помідор і сир. Наступний лаваш, ковбасу, сир і зверху накрити четвертим лавашем.
- Яйце, що залишилось, розподіліть зверху по лаваші, накрийте кришкою і поставте на плиту на слабкий вогонь.
- Через п’ять хвилин переверніть і знову накрийте кришкою, смажте ще п’ять хвилин. Сніданок готовий!