Сьогодні приготуємо просту і смачну намазку на хліб з кабачків.
Інгредієнти:
- 0,5 кг кабачків
- 1 велика цибулина
- 1 середня морква
- 1 невеликий пучок петрушки або кропу
- 2 плавлених сирки (2 * 75 г)
- 2 ст. л. олії
- сіль, перець
Приготування:
- Нарізаю кубиками цибулю і кабачки, натираю моркву на грубій тертці. Обсмажую цибулю на олії 1 хвилину. Додаю моркву і готую ще 4 хвилини.
- Потім додаю кабачки, солю і тушу під кришкою 10 хвилин, періодично помішуючи. Знімаю кришку і готую ще 5 хвилин. Даю трохи охолонути.
- Тим часом подрібнюю петрушку, нарізаю на невеликі шматочки плавлені сирки. У чашу блендера відправляю петрушку і сирки, викладаю трохи остиглих кабачків.
- Збиваю до стану пюре. Сіль та перець (собі) до смаку.
- Даю постояти в холодильнику хвилин 20 і чудова намазка на хліб готова!