
Інгредієнти:
- лаваш, 1 шт.;
- сирна маса, 180 г;
- молоко, 2 ст.л.;
- яйце, 1 шт.
Процес приготування:
- Сирну масу ви можете купити магазинну, або зробити самостійно, перебивши сир блендером з додаванням родзинок та кураги. Можна просто змішати сир з цукровою пудрою і ваніліном, або навіть шматочками шоколаду, кокосовою стружкою і т.д.
- Яйця збиваємо виделкою і доливаємо молоко, можна додати і дрібку цукру. Збиваємо про однорідності.
- Якщо берете готову сирну масу, розрізаємо на 4 частини – брусочки.
- Лист лаваша ріжемо на 6-8 частин і загортаємо сир.
- Вмочуємо трубочки в яйце і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Начинку можете додавати будь-яку на Ваш смак. Трубочки виходять смачні та апетитні!
