Соковиті біляші з м’ясом. Простий рецепт, перевірений роками

Інгредієнти:

  • молоко і вода по 250 мл;
  • борошно, 750 г;
  • дріжджі сухі, 8 г;
  • цукор, 1 ст.л.;
  • сіль, 1.5 ч.л.

Для приготування начинки необхідно :

  • фарш, 400 г;
  • цибуля, 300 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • часник за смаком;
  • олія, 30 мл.

Процес приготування:

  1. Вода і молоко повинні бути теплими, змішуємо.
  2. Всипаємо цукор і сіль, перемішуємо.
  3. Додаємо просіяне борошно, змішане з сухими дріжджами. Вимішуємо тісто.
  4. Вливаємо олію і вимішуємо далі.
  5. Накриваємо рушником і ставимо в теплому місці на 1 годину.
  6. Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера, змішуємо з фаршем, сіллю, перцем і спеціями, за смаком можна додати і рубану зелень.
  7. Поливаємо стільницю олією, викладаємо тісто і обминаємо його.
  8. Ділимо тісто на порційні шматочки, скачуємо кульки.
  9. Розкачуємо в коржик, викладаємо начинку і защипуємо краї.
  10. Обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін на невеликому вогні, щоб вони добре пропеклися.

Викладаємо на паперові рушники. Смачного!

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!