
Інгредієнти:
- молоко і вода по 250 мл;
- борошно, 750 г;
- дріжджі сухі, 8 г;
- цукор, 1 ст.л.;
- сіль, 1.5 ч.л.
Для приготування начинки необхідно :
- фарш, 400 г;
- цибуля, 300 г;
- сіль, перець, спеції, зелень;
- часник за смаком;
- олія, 30 мл.
Процес приготування:
- Вода і молоко повинні бути теплими, змішуємо.
- Всипаємо цукор і сіль, перемішуємо.
- Додаємо просіяне борошно, змішане з сухими дріжджами. Вимішуємо тісто.
- Вливаємо олію і вимішуємо далі.
- Накриваємо рушником і ставимо в теплому місці на 1 годину.
- Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера, змішуємо з фаршем, сіллю, перцем і спеціями, за смаком можна додати і рубану зелень.
- Поливаємо стільницю олією, викладаємо тісто і обминаємо його.
- Ділимо тісто на порційні шматочки, скачуємо кульки.
- Розкачуємо в коржик, викладаємо начинку і защипуємо краї.
- Обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін на невеликому вогні, щоб вони добре пропеклися.
Викладаємо на паперові рушники. Смачного!