Соковиті та хрумкі домашні чебуреки. Рецепт, який всі так просять

Соковиті та хрумкі домашні чебуреки. Рецепт, який всі так просять
Соковиті та хрумкі домашні чебуреки. Рецепт, який всі так просять

ІНГРЕДІЄНТИ

ТІСТО
  • Борошно пшеничне – 875 г
  • Вода – 250 мл
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч. л
  • Горілка – 2 ст. л
  • Олія соняшникова – 2 ст. л
НАЧИНКА
  • Свинина – 700 г
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – 0.5 ч. л
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л
  • Ряжанка 2,5% – 150 мл

Рецепт хрустких та соковитих чебуреків з м’ясом

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в глибокій посудині окріп, сіль, олію, 250 грамів просіяного борошна. Дайте охолонути.
  2. Додайте яйце, горілку, борошно та добре вимісіть. Зверху накрийте тісто плівкою. Нехай постоїть близько 1 години.
  3. В мисці змішайте фарш, подрібнену цибулю, вичавлений часник, сіль, перець та ряжанку.
  4. Сформуйте чебуреки. Щоб вони не розпадалися, змастіть краї білком та добре притисніть.
  5. Обсмажте чебуреки з обох сторін до золотистого кольору на ролії.
  6. Покладіть готові чебуреки на паперовий рушник.
Соковиті та хрумкі домашні чебуреки. Рецепт, який всі так просять
Соковиті та хрумкі домашні чебуреки. Рецепт, який всі так просять

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!