
ІНГРЕДІЄНТИ
ТІСТО
- Борошно пшеничне – 875 г
- Вода – 250 мл
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль – 1 ч. л
- Горілка – 2 ст. л
- Олія соняшникова – 2 ст. л
НАЧИНКА
- Свинина – 700 г
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – 0.5 ч. л
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л
- Ряжанка 2,5% – 150 мл
Рецепт хрустких та соковитих чебуреків з м’ясом
Спосіб приготування:
- Змішайте в глибокій посудині окріп, сіль, олію, 250 грамів просіяного борошна. Дайте охолонути.
- Додайте яйце, горілку, борошно та добре вимісіть. Зверху накрийте тісто плівкою. Нехай постоїть близько 1 години.
- В мисці змішайте фарш, подрібнену цибулю, вичавлений часник, сіль, перець та ряжанку.
- Сформуйте чебуреки. Щоб вони не розпадалися, змастіть краї білком та добре притисніть.
- Обсмажте чебуреки з обох сторін до золотистого кольору на ролії.
- Покладіть готові чебуреки на паперовий рушник.
