СПАРТАК З АПЕЛЬСИНОВИМ КРЕМОМ – мій улюблений авторський рецепт. Секрет тонких коржів!

Сьогодні у мене для Вас особливий рецепт (бо це найулюбленіший мною мій авторський рецепт – зрозуміло, що не я придумала торт “Спартак”, але “Спартак з апельсиновим кремом” – це саме витвір моєї уяви). Я чесно кажу, що горджуся рецептом, а головне смаком цього торта Спартак. Тонесенькі коржі для Спартака (тут у відео розкажу всі секрети, як розкачати тоненькі коржі і без особливих заморочок) просто ідеально поєднуються з апельсиновим заварним кремом. Цей пляцок Спартак на майже “мільйон коржів” – це кулінарна фантастика!)))

СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:
1 скл. = 250 мл

– 100 г цукру
– 1 яйце
– 10 ст.л молока
– 50 г вершкового масла
– 75 г меду
– 3 ст.л олії
– 50 г какао
– 1 ч.л соди
– 250 г борошна ( + 25 г на підсипання поверхні )

– 1 скл. апельсинового соку (фреш)
– 1 скл. цукру (+1 ст.л)
– 1 ст.л з чубком апельсинової цедри
– 4 яйця
– 600 мл молока
– 3 ст.л з чубком кукурудзяного крохмалю
– 75 г вершкового масла
– 2 ст.л лимонного соку

– 2 ст.л цукру
– 1 ст.л какао
– 1 ст.л сметани
– 30 г вершкового масла

Процес приготування (відео):