
Інгредієнти:
- цукор – 150 г
- яйце – 4 шт.
- пшеничне борошно – 200 г
- какао – 2 ст.л.
- розпушувач – 1 ст.л.
- молоко – 50 мл
- вершки – 300 мл
- чорний шоколад – 200 г
Рецепт приготування:
- Збийте яйця з цукром до пухкої маси. Змішайте борошно, какао і розпушувач, додайте сухі інгредієнти до яєчної маси, перемішайте.
- Застеліть форму для випікання пергаментом і рівномірно вилийте тісто для бісквіта. Відправте форму в духовку на 30 хвилин при температурі 180 ° С.
Справжній смак дитинства! Як швидко та просто приготувати торт «Пташине молоко» - Збийте вершки до повітряної маси. На готовому бісквіті зробіть проколи зубочисткою і вилийте на нього молоко. Розподіліть рівномірно. Зверху викладіть збиті вершки і відправте в холодильник на 1 годину.
- Розтопіть шоколад і полийте зверху. Дайте йому застигнути.
Справжній смак дитинства! Як швидко та просто приготувати торт «Пташине молоко»