Справжній святковий десерт! Торт “Бите скло” на сметанковому желе

Справжній святковий десерт! Торт "Бите скло" на сметанковому желе
Справжній святковий десерт! Торт "Бите скло" на сметанковому желе

Інгредієнти:

  • вода холодна, 1 л;
  • сметана, 500 мл;
  • желатин, 25 г;
  • желе фруктове, 4 види в пакетиках;
  • цукор, ¾ склянки або за смаком;
  • екстракт ванілі, 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Желе з пакетиків робимо по інструкції і ставимо застигати в холодильник. Не забувайте, що для торта потрібно дуже щільне желе, тому води додаємо в 2 рази менше, тобто – половину.
  2. Желатин заливаємо водою і залишаємо на 10 хвилин для набухання, потім розтоплюємо на водяній бані і даємо охолонути.
  3. Змішуємо цукор зі сметаною і збиваємо міксером 3 хвилини.
  4. Вливаємо желатин і збиваємо до однорідності.
  5. Виймаємо желе з холодильника, ріжемо на шматочки і викладаємо в форму, в якій будемо робити торт.
  6. Заливаємо кубики сметанним желе і відправляємо на ніч в холодильник.

Смачного!

Справжній святковий десерт! Торт "Бите скло" на сметанковому желе
Справжній святковий десерт! Торт “Бите скло” на сметанковому желе
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!