Спробуйте, не пошкодуєте! Смакота з капусти на ШВИДКУ руку! Просто та смачно!

Спробуйте, не пошкодуєте! Смакота з капусти на ШВИДКУ руку! Просто та смачно!
Спробуйте, не пошкодуєте! Смакота з капусти на ШВИДКУ руку! Просто та смачно!

Смачні капустяні кекси, люблю їх зі сметаною або домашнім сметанним соусом, вони смачні і в холодному вигляді і гарячому, так що сміливо можна готувати по 2 порції за раз, якщо Ви ще не готували такі кекси – рекомендую, тим більше готуються дуже швидко.

Інгредієнти:

  • капуста свіжа – 300 г
  • сіль -1 / 2ч.л.
  • ковбаса – 50 г
  • яйця – 3 шт.
  • кефір – 3 ст.л.
  • майонез – 1 ст.л.
  • олія – 1 ст.л.
  • борошно – 2-3 ст.л.
  • сода – 1 / 3 ч.л.

Процес приготування:

  1. Капусту дрібно шаткуємо, додаємо сіль і добре проминаємо руками. Ріжемо кубиками шинку, додаємо до капусти.
  2. Яйця змішуємо з кефіром, майонезом, олією, сіллю, збиваємо все міксером. Отриману масу вливаємо до капусти, додаємо борошно і перемішуємо.
  3. Висипаємо соду і відразу гасимо її парою крапель лимонного соку. Перемішуємо. Форми для кексів змащуємо олією, розкладаємо масу і ставимо в духовку на 25-30 хвилин при 200-220 градусах.

Смачного!