
Інгредієнти:
- перецьь болгарський, 1 шт.;
- ковбаса напівкопчена, 150 г;
- яйця варені, 3 шт.;
- сир твердий, 150 г;
- майонез, за смаком;
- сіль, перець, зелень.

Рецепт приготування:
- Болгарський перець, яйця і ковбасу ріжемо тонко соломкою. Взагалі постарайтеся все нарізати однаково, тоді буде не тільки смачно, але і красиво.
- Сир тремо на крупній тертці.
- Зелень беремо за смаком і дрібно рубаємо.
- Змішуємо продукти, заправляємо майонезом і пробуємо – якщо необхідно, додаємо сіль і перець. Смачного!
Спробувала салат в гостях і приготувала вдома. Ідеальне поєднання продуктів!