
Інгредієнти:
- цибуля
- 4 картоплини
- помідор
- 3 курячих філе
- 2 яйця
- 200 мл вершків
- терта моцарела
- сіль, перець, карі, прованські трави, олія
Процес приготування:
- Форму для запікання змащуємо олією.
- На дно форми викладаємо порізану цибулю, зверху картоплю. Солимо та перчимо на (свій) смак.
- Куряче філе ріжемо шматочками, заправляємо спеціями. Викладаємо м’ясо поверх картоплі.
- В окремій мисці збиваємо вінчиком яйця, змішуємо з вершками та спеціями. Отриманою сумішшю заливаю картоплю з м’ясом у формі.
- Накриваємо форму пергаментом та фольгою і відправляємо в розігріту до 180º на 30 хвилин.
- Через зазначений час виймаємо форму з духовки, посипаємо страву тертим сиром, викладаємо кружальця помідорів, можна збризнути трохи олією і посипати улюбленими спеціями. Відправити в духовку ще на 10 хвилин.
Смачного!