
Люблю ходити в гості: завжди можна спробувати щось новеньке і смачненьке, випросити рецепт і приготувати самому. Ось і з цим салатом така ж історія. Спробувала у подружки, і буквально випросила рецепт. Тепер цей салат частий гість на святковому столі. І його з`їдають першим!
Продукти:
- 400 г курячого філе;
- 4 яйця;
- 1-2 свіжих огірки;
- 1 цибулина;
- 2 – 3 ст. л. молока;
- сіль, перець;
- майонез або сметана;
- зелень.
Процес приготування:
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо – це за бажанням, але так салат стане ще смачнішим. Маринуємо в оцті (2 ст.л), сіль і цукор по 1 ч.л і трохи окропу. Залишаємо на 15 хвилин, потім віджимаємо і додамо в салат.
- Куряче м’ясо ріжемо невеликими шматочками, довільної форми і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла до рум’яності.
- Яйця змішуємо з молоком, сіллю і перцем і смажимо млинці (виходить 5 млинців).
- Остуджуємо і ріжемо соломкою.
- Огірок ріжемо також соломкою.
- Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом або сметаною, пробуємо і якщо необхідно, досолюємо.
- Ще додайте рубану зелень.
Все дуже просто, а страва виходить просто королівською. Салат ситний і дуже смачний!