СТАРИЙ БАБУСИН РЕЦЕПТ! Особливий рецепт пляцка “Вишиванка”, перевірений роками.

СТАРИЙ БАБУСИН РЕЦЕПТ! Особливий рецепт пляцка "Вишиванка", перевірений роками.

Рецептів пляцка “Вишиванка”, є чимало. Але цей – особливий! Він передається з покоління у покоління. Присутній на всіх наших родинних святах, перевірений роками. Цьогоріч перепис нашого пляцка потрапив до закордонного журналу OUR LIFE/НАШЕ ЖИТТЯ, що видає журнал Союзу Українок Америки. Нашу “Вишиванку” знають уже багато родин. Ми радо ділимося і з Вами. Готуйте на здоров’я!

СКЛАДНИКИ:
борошно – 500-550 г
цукор – 1 скл. (200 г)
сметана – 1 скл. (250г)
смалець – 3 ст.л. (60 г.\)
жовтки – 4 шт.
масло/маргарин – 100 г
сода – 1 ч.л.
оцет – 1 ст.л.
какао – 2 ст.л. (20 г)
варення/повидло – 350-400 г
волоські горіхи – 100 г
білки – 4 шт. + цукор – 100 г

КРЕМ:
сметана (20% кімнатної температури) – 500 г
цукрова пудра – 200 г
вершкове масло (м‘яке) – 100 г

Хай Вам все вдається!