Страви на СВЯТВЕЧІР: вареники, голубці, вінегрет, грибні вушка, борщ

Страви на СВЯТВЕЧІР: вареники, голубці, вінегрет, грибні вушка, борщ
Страви на СВЯТВЕЧІР: вареники, голубці, вінегрет, грибні вушка, борщ

Як приготувати усі 12 страв і правильно розподілити ресурс. Поради, які стануть у нагоді кожній господині.

Для вечері вам потрібно таке:
🌾Кутя: пшениця 400 г, родзинки 150 г, горіхи 150 г, мак 200 г, мед 200 г.
🌾Голубці: рис 250 г, капуста 3 маленьких або 1 середня, спеції, морква та цибуля (засмажка), 300 мл домашнього томату.
🌾Тісто на вареники та вушка: 3 скл. борошна, 3 ст. л. олії, 1 скл. окропу
🌾Вареники: тісто, 4 картоплини та 500 г квашеної капусти.
🌾Вушка: тісто, 4-5 печериць, пів цибулини.
🌾Вінегрет: 4 буряки, 1 морквина, 1 картоплина, 2 квашені огірки, жменя квашеної капусти, 1 цибулина, жменя вареної квасолі, сіль та олія.
🌾Борщик: 1 великий варений буряк, засмажка, спеції, вода.
🌾Грибна підлива: 800 г печериць, 2 цибулини, 3 ст. л. борошна, вода, спеції: сіль, перець, паприка і трави.
🌾Квасоля: 500 г квасолі, засмажка, 3 ст. л. борошна, вода.
🌾Засмажка: 3 великі морквини, 4 цибулини.

Веселих вам свят! Нехай буде смачно та весело!