Святковий стіл ВСЬОГО за 2 ГОДИНИ! 8 швидких рецептів на будь-яке свято!

Святковий стіл ВСЬОГО за 2 ГОДИНИ! 8 швидких рецептів на будь-яке свято!
Святковий стіл ВСЬОГО за 2 ГОДИНИ! 8 швидких рецептів на будь-яке свято!

Святковий стіл всього за 2 години. Пропоную 8 смачних і оригінальних страв на будь-яке свято, які готуються дуже швидко і просто.

Святкове меню

1. Торт “Виручайка” з варенням за 30 хвилин

Коржі:

  • Борошно – 160 г
  • Згущене молоко – 300 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Розпушувач – 10 г
  • Сіль – 1 щіпка
  • Вершкове масло – 50 г(розтоплене)

Крем:

  • Вершки 33% – 500 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Варення – 150-200 г

2. Закуска «Кошики»

  • Лаваш – 1 шт.
  • Печериці – 150 г
  • Філе куряче – 100-150 г
  • Цибуля – 100 г (одна невелика цибулина)
  • Вершки – 1 ст.л.
  • Сир твердий – 30 г
  • Мускатний горіх – щіпка
  • Сіль, чорний перець – за смаком

3. Закуска – рулет з оселедцем

  • Картопля відварна – 250 г
  • Оселедець – 150-200 г
  • Цибуля червона – 0,5 шт.
  • Зелена цибуля – 1 стебло
  • Лаваш – 1 шт.
  •  Плавлений сир – 1 ст.л.

4. Закуска – Крабові кульки

  • Плавлений сирок – 1 шт. (90 г)
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крабові палички – 100 г
  • Кукурудза – 1 ст.л.

5. Курочка з лимонною пастою і овочами

  • Курка – 1 шт. (2 кг)
  • Петрушка – 1 маленький пучок 
  • Вершкове масло – 50 г
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Цедра лимона – 1 ч.л.
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Сіль – 2 ч.л. (додайте за смаком)
  • Чорний перець – 0,5 ч.л. (або за смаком)
  • Будь-які овочі за смаком

6. Салат «Конкурент Олів’є» 

  • Консервований горошок – 150 г
  • Помідор – 100 г
  • Ковбаса варена (шинка) – 200 г
  • Яйце – 2 шт.
  •  Пекінська капуста – 50 г
  • Картопля відварна – 2 шт.
  • Майонез – 2-3 ст.л.

7. Закуска з печінкою тріски 

  • Печінка тріски – 100 г
  • Маринований огірок – 1 шт. (50 г)
  • Яйце – 1 шт.
  • Листкове тісто – 150 г

8. Салат – А-ля Грецький

  • Помідор – 100 г
  • Огірок – 100 г
  • Болгарський перець – 100 г
  • Бринза або фета – 100 г
  • Маслини – 50 г
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.
  •  Прованські трави – 1 ч.л.
  • Оцет 6% – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор – 0,5 ч.л.

Відео-рецепти приготування:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!