Сирна запіканка “Все по 3”! Соковита та м’яка: дуже простий рецепт, який легко запам’ятати

Сирна запіканка "Все по 3"! Соковита та м'яка: дуже простий рецепт, який легко запам'ятати
Сирна запіканка "Все по 3"! Соковита та м'яка: дуже простий рецепт, який легко запам'ятати

Щоб приготувати м’яку та соковиту сирну запіканку:

  • Сир – 600 г
  • Яйце велике – 3 шт.
  • Сіль – дрібка
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сметана – 3 ст.л. з великою гіркою
  • Крупа манна – 3 ст.л.
  • Цедра лимона, ванільний цукор – за бажанням
  • Родзинки – 3 ст.л. з гіркою (за бажанням)

Процес приготування:

  1. Залити родзинки окропом і залишити на 5-10 хвилин. Злити воду та просушити родзинки паперовими рушниками.
  2. Розділити яйця на білки та жовтки.
  3. До сиру додати дрібку солі, цукор, ванільний цукор, сметану, манну крупу, жовтки. Перебити блендером протягом 5 хвилин до однорідності.
  4. Додати родзинки, перемішати.
  5. Додати цедру лимона.
  6. Білки збити до пишності та змішати з сирною масою.
  7. Змастити форму вершковим маслом. Перекласти сирну масу у форму.
  8. Запікати 30-45 хвилин при температурі 180 градусів.