Інгредієнти:
- домашній сир – 200 г
- вершкове масло – 100 г
- 1 склянка борошна + борошно для розкачування
- цукор – за смаком
Рецепт приготування:
- Змішати сир, холодне вершкове масло і борошно в крихту.
- Сформувати з тіста кулю і відправити в холодильник на годину охолоджуватися.
- Потім дістаємо тісто і розкачуємо на посипаній борошном поверхні (4 мм).
- Вирізаємо кружальця діаметром 6-7 см, можна склянкою.
- Насипаємо в мисочку цукор і вмочуємо в нього шматочки тіста. Після цього складаємо кружальця навпіл (цукром всередину). Ще раз складаємо півколо навпіл і знову вмочуємо верхньою стороною в цукор.
- Викладаємо печиво на застелений пергаментом деко на відстані 2 см.
- Випікаємо при 190 С протягом 20 хвилин. Смачного!